2021-09-18 10:55:43• hírek • Szatmár.ro

Már csak két napja maradt jelentkezni a Hans Lindner Alapítványnál őszi képzéseire

Egyre fontosabbá válik, hogy mindenki felkészüljön a járvány utáni időszakra és ezt a mostani időt arra használja fel, hogy fejlessze képességeit.

Egy idegen nyelv megtanulása vagy a digitális készségek fejlesztése az egyik legjobb befektetés, amellyel bárki megalapozhatja jövőjét, a munkaerőpiacon előnyös helyzetbe kerülhet és így könnyebben találhat munkahelyet és építheti karrierjét. Ha idegen nyelveket tanul, új kultúrákat ismerhet meg, új barátokra tehet szert, beszélgethet a távolban élő ismerőseivel és nem utolsó sorban pedig elméjét is frissen tarthatja. Egy idegen nyelv megtanulásával ezeken a területeken biztos sikerélménye lesz.

A Hans Lindner Alapítvány a „Fit for life” program keretén belül 2021 őszén a következő tanfolyamokat szervezi meg:

  • Német tanfolyam kezdőknek
  • Angol tanfolyam kezdőknek
  • Orosz tanfolyam kezdőknek – online
  • Számítógép-kezelői tanfolyam kezdőknek

A nyelvtanfolyamok 30 órát, a számítógép-kezelői tanfolyamok 20 órát foglalnak magukba. A fizikai jelenléttel zajló órák helyszíne: Szatmárnémeti, Dsida Jenő utca 8 szám. Az órák kétszer egy héten lesznek megtartva 17 vagy 19 órától. A tanfolyamok min.12 fő jelentkezése esetén indulnak.

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 20.

A tanfolyamokra jelentkezni az alapítvány honlapján lehet, www.fundatiahanslindner.ro, a Fit for life link alatt vagy személyesen, Ceahlaului utca 38 szám alatt, munkanapokon 8-16 órák között.

További információkért hívja a következő telefonszámot 0735.871.207.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: